Despre noi   |   Livrare si returnare   |   Termeni si conditii   |   Date de contact
  • Total de plata
    0 lei
vezi cos

Coş  

Nici un produs

Livrare 0 Lei

Total 0 Lei

Coş

Plăteşte

Aboneaza-te la noutati !


 

  • Telefonic:

Pentru a efectua o comanda telefonica, pregatiti-va lista de cumparaturi si sunati la numerele afisate in sectiunea contact. Persoana de contact va va ghida în selectarea produselor si va asigura ca nu vor aparea confuzii.

 

  • Online:

Pentru o comanda online, navigati prin categoriile de produse iar când gasiti un produs pe care doriti sa îl achizitionati apasati pe butonul "COMANDA".


În partea stânga aveti cosul dumneavoastra de cumparaturi care va indica câte produse ati adaugat. În orice moment puteti accesa cosul de cumparaturi pentru a modifica cantitatea produselor,pentru a sterge un produs sau a verifica valoarea totala a comenzii. Pentru a finaliza comanda crearea contului de cumparator este necesara înainte de finalizarea comenzii. Va rugam sa completati toate câmpurile indicate.


Reclamatiile ulterioare nu se vor lua în consideratie.În cel mai scurt timp veti fi contactat fie telefonic fie prin e-mail pentru confirmarea comenzii dumneavoastra si stabilirea detaliilor de livrare si plata.

Plata tarifului de transport este separata de comanda produselor si se stabileste în functie de greutatea coletului la tarifele de transport afisate pe saitul nostru la categoria TARIFE TRANSPORT COLET.


cazare in bran montaj tapet avocat suceava servicii resurse umane bucuresti
jucarii ieftine afterschool sector 2 bucuresti beton imprime Paris stiri botosani creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web spalatorie haine Bucuresti promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri Butoaie din lemn avocat suceava | Cadastru Suceava | inchirieri Auto Bucuresti infiintari firme Iasi case lemn rotund spalatorie haine Bucuresti montaj tapet web design Abu Dhabi cabinet ecografie Iasi piese de schimb usi garaj promovare site web beton amprentat
videochat constanta